0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cos.

+40 744 458 976L-V, 09:00 - 15:00

Product was successfully added to your shopping cart.

Accesorii bauturi

Accesoriile pentru bauturi, la fel ca si accesorile pentru fumatori, vin sa confirme statutul posesorului. Mai mult un cadou simbolic, accesoriile pentru bauturi sunt un cadou care targeteaza persoana care are de toate.

Nu exista produse care sa se potriveasca cu aceasta selectie

Accesoriile pentru bauturi nu dau niciodata gres

Rating: 4.42 /5 (12 voturi)

Accesoriile pentru bauturi si whisky se ofera la ocaziile deosebite si vin in intampinarea unei necesitati intuitive care sa le confirma statutul.

 

Cadourile care vizeaza viciile sunt printre putinele cu care nu ai cum sa dai gres si care sunt apreciate din prima, daca le oferi in cunostinta de cauza.

 

Alege accesoriile pentru bauturi in functie de insemnatate, unul util pentru un cunoscator sau un accesoriu simbolic pentru conformarea unui statut.

 

Pentru un plus de originalitate alege sa personalizezi accesoriile pentru bauturi si ofera-le unui sef, unui partener de afaceri sau in general unui barbat caruia nu-I lipseste nimic.

 

Daca vrei sa oferi mai mult decat un simplu accesoriu pentru bauturi, alege un cadou impresionant – bar glob pamantesc – un accesoriu pentru bauturi, dar si un obiect decorativ.