0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cos.

+40 744 458 976L-V, 09:00 - 15:00

Product was successfully added to your shopping cart.

Jocuri

Jocul este un cadou original pentru orice barbat care stie ca viata nu inseamna numai munca. Jocurile genereaza la randul lor momente placute si amuzante. In plus sunt o modalitate sigura de a alunga stresul si de a te relaxa dupa o zi obositoare la birou.

Nu exista produse care sa se potriveasca cu aceasta selectie

Cine apreciaza jocurile cadou?

Rating: 4.46 /5 (13 voturi)

Asa cum femeile prefera shoppingul, asa le place barbatilor sa se joace. Ei vor alege sa se relaxeze mereu cu un joc chiar si daca au numai cinci minute la dispozitie.

 

Alege intre jocurile de strategie, de noroc sau de indemanare, in functie de preferintele sau de abilitatile sarbatoritului. Daca vrei sa oferi mai multe decat un joc, alege un glob interactiv cu jocuri, care ascunde in interior un joc de ruleta sau unul de poker.

 

Orice onomastica sau aniversare de nastere este un prilej bun sa oferi cadou un joc. Foarte apreciate sunt jocurile mai ales daca le primeste de Craciun, cand copilul din barbat inca isi mai doreste o jucarie sau cu ocazia unei absolviri.

Jocurile trecutului, cadouri distractive in prezent

Viata = munca+joc. In afara de teoria relativitatii, Einstein a emis si aceasta ipoteza, ca viata nu inseamna nimic fara munca si distractie. Nu stim cat de mult se aplica afirmatia la inceputul anilor 1900, dar pentru omul modern are valoare de

Citeste tot