0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cos.

+40 744 458 976L-V, 09:00 - 15:00

Product was successfully added to your shopping cart.

Cadouri Valentine's Day

Această sărbătoare internațională a iubirii devine tot mai populară și la noi. Ne alăturăm și noi oamenilor din întreaga lume pentru a ne exprima dragostea față de cineva special sau față de prieteni. Unii sărbătoresc în stil clasic, cu o cină romantică, un cadou și o felicitare cu un mesaj cald, personal, alții organizează petreceri sau activități originale potrivite stilului lor de viață.

Dacă sunteți în căutarea unui cadou potrivit pentru 14 februarie, vă invităm să vă inspirați din propunerile noastre de mai jos.

Produse 1 pana la 32 din 93 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Produse 1 pana la 32 din 93 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Cum putem exprima iubirea cu ajutorul unui obiect?

Când suntem îndrăgostiți toate mărunțișurile ne amintesc de cel drag: bilete, bilețele, melodii de la radio, scene familiare cu oameni din jur - parcă toate conspiră pentru a ne ajuta să ne exprimăm iubirea față de acea persoană anume! Cu timpul însă simțim nevoia să îi oferim ceva mai palpabil și mai potrivit felului de a fi a persoanei iubite.

Ajungem astfel să căutăm un cadou care să îi arate că am fost atenți la ceea ce a vorbit sau a făcut în preajma noastră sau un obicet prin care vrem să îi arătăm cum vedem noi relația noastră în continuare. De exemplu, dacă îi oferim o busolă cu un mesaj care exprimă complicitatea dintre noi îi arătăm că îl/ o considerăm un punct de stabilitate al vieții noastre, pe când dacă îi oferim o cutie pentru bijuterii îi declarăm că suntem pregătiți să îi fim alături pentru a umple câte puțin, an de an, cutia respectivă...

Cum iti exprimi iubirea de Valentine's Day?

Unul dintre cele mai simple lucruri in viata este ca fara dragoste, viata este incompleta. Dragostea este una din cele mai frumoase emotii pe care o cunoaste fiinta umana. Este o emotie pe care toata lumea o stie. Si, cu toate acestea, cei mai multi dintre noi nu sunt foarte buni atunci cand vine vorba de a-si exprima dragostea. Insa, este un lucru foarte important sa fim sinceri intr-o relatie si sa spunem persoanei de langa noi ca o iubim.

Citeste tot

Idei cadouri Valentine's Day: ofera un cadou de dragoste pentru EL sau pentru EA

Oferirea de cadouri este o modalitate prin care iti exprimi dragostea si afectiunea fata de persoana iubita, in diverse ocazii. Cand e vorba de ziua indragostitilor, aceasta este cu atat mai importanta. De fapt, cadourile de Valentine's Day sunt cu atat mai speciale cu cat dragostea pluteste in aer, iar tu nu doresti altceva decat sa-ti surprinzi placut persoana iubita cu un cadou care sa-i vorbeasca despre sentimentele tale.

Citeste tot

Ce sa oferi persoanei iubite de ziua indragostitilor? Sfaturi si idei originale.

Daca te-ai fi hotarat deja sa-i oferi un cadou traditional precum flori si ciocolata, nu mai citi acest articol. Faptul ca inca il citesti, arata ca vrei sa surprinzi persoana iubita cu un cadou de Valentine’s Day mai exotic si original. Excelent, esti in locul potrivit pentru asta!

Citeste tot