0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cos.

+40 744 458 976L-V, 09:00 - 15:00

Product was successfully added to your shopping cart.

Cadouri Valentine's Day pentru EA

Dacă femeia iubită susține că această sărbătoare nu contează, fiți precaut și nu luați de bune cuvintele ei! Femeile se hrănesc cu dovezi de iubire, așadar orice atenție, orice cadou și orice vorbă de iubire vor fi bine primite cu orice ocazie! Mai ales de ziua internațională a iubirii!

Pentru a vă arăta sentimentele cu ajutorul unui obiect e nevoie doar să găsiți ceva ce ați remarcat că îi place. Sau să îi oferiți acel lucru care deși pentru alții pare banal, e special pentru povestea voastră. Majoritatea propunerilor noastre de mai jos pot fi personalizate cu un mesaj. Cadoul va fi astfel și mai special.

8 Produs(e)

8 Produs(e)

Cum îi arătați iubirea cu ajutorul unui obiect?

Vă mai amintiți ce v-a plăcut la ea în clipa în care ați remarcat-o? Dacă v-ați îndrăgostit de gesturile ei și i-ați și mărturisit asta la un moment dat, îi puteți reaminti acum cu ajutorul unui cadou simplu și practic, dar care o va înduioșa cu siguranță: o trusă de manichiură pe care să o aibă în preajmă mereu.

Dacă îi cunoașteți micile ritualuri cu care își organizează timpul, puteți intui deja ce fel de obiect i-ar face zilele mai frumoase. Poate o geantă unicat ar păstra toate micile ei capricii la un loc. Sau un portofel în care îi ascundeți un mesaj personal îi va aduce zâmbetul pe buze ori de câte ori îl va folosi. Dacă o considerați cea mai elegantă femeie din viața voastră, poate o cutie de bijuterii îi va arăta că ea este pentru voi neprețuită și toate micile cadouri pe care urmează să le primească abia reușesc să compenseze mândria și recunoștința că face parte din viața voastră...

Ce cadou sa oferi femeii iubite de ziua indragostitilor?

Un vestit dramaturg francez a spus odata: „A iubi inseamna sa te daruiesti pe tine!” Nimic mai adevarat! In limbajul femeilor, a te darui inseamna si a primi cadouri, si ce ocazie mai buna ai sa-i demonstrezi ca o iubesti decat o zi special conceputa pentru asta!

Citeste tot

Idei cadouri inedite pentru ea, pentru femei. De Valentine's Day

Eu sunt un mister. Si tot un mister este si motivul pentru care zac machiata cu fata in jos pe cearsaful alb si imbracata in rochia de seara.? Gargara, nu e niciun mister! Pur si simplu e bosumflata ca nu a primit ceea ce spera ea de 14 Februarie. Curios sa afli ce si-ar fi dorit? Un cadou pentru iubita de Valentine's Day inedit. Da, inedit, rimeaza cu asuprit caci se pare ca a aparut o noua lege a lui Murphy, iar statisticile o confirma.

Citeste tot

Idei de mesaje de Valentine's Day pentru femei

Felurile în care cuplurile aleg să își exprime iubirea sunt foarte diferite, important e că atunci când cineva îți ocupă sufletul și mintea orice ocazie pentru a-i transmite sentimentele e binevenită. Dacă doriți să profitați de noua sărbătoare de Valentine's Day pentru a vă manifesta dragostea cu un cadou și un mesaj personalizat, v-am pregătit căteva propuneri din care sperăm că vă puteți inspira.

Citeste tot