0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cos.

+40 744 458 976L-V, 09:00 - 17:00

Product was successfully added to your shopping cart.

Cadouri zi nastere

Cadouri inspirate care sa-l surprinda si pe cel mai pretentios sarbatorit.

Aniversarile de nastere sunt ocazia perfecta de a-i arata sarbatoritului printr-un cadou original cat de mult il pretuiesti. iLUX iti pune la dispozitie cadouri zi nastere pentru barbati stilati si cadouri zi nastere pentru femei care vor sa fie unice. #PentruCaTiPasa

Produse 1 pana la 32 din 324 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Produse 1 pana la 32 din 324 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Care este cadoul ideal de ziua de nastere?

Te sfatuim sa alegi cadouri practice si elegante pentru barbati, iar pentru femei doar daruri originale si romantice care sa le reprezinte. 

Cadouri surpriza de ziua de nastere

Toti sarbatoritii spera sa li se faca o surpriza de ziua lor. Fie ca optezi pentru un cadou practic, fie pentru un obiect pe care si l-ar fi dorit, ofera-l intr-un mod ingenios, fii creativ, surprinde-l. 

Cadouri deosebite pentru aniversari de nastere

Tine cont si de varsta sarbatoritului atunci cand cumperi un cadou. Te sfatuim ca atunci cand sarbatoritul schimba prefixul sa-i daruiesti un cadou mai consistent.

La 20 de ani poti oferi un breloc sau o bratara de piele, la 30 de ani alege accesorii de birou si genti pentru femei. Pentru sarbatoritii de 40 de ani alege cadouri in conformitate cu statutul lor, precum cutii de ceasuri sau cutii de bijuterii generoase, iar la 50 de ani ofera cadouri de o insemnatate speciala, precum globurile pamantesti. 

Descopera care sunt cele mai surprinzatoare cadouri pentru aniversari, descopera idei de cadouri pentru zilele de nastere in articolele de pe blog.