0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cos.

+40 744 458 976L-V, 09:00 - 15:00

Product was successfully added to your shopping cart.

Cadouri Zi de Naștere pentru Femei

Prima femeie căreia i se serba ziua de naștere a fost zeița Artemis. Grecii îi ofereau torturi rotunde ca luna și pentru a recrea strălucirea astrului puneau câteva lumânări aprinse.

Obiceiul de a oferi un tort cu lumânări a rămas până în ziua de azi unul dintre cele mai populare ritualuri la aniversările de naștere. Dar pentru a suprinde cu adevărat o femeie de ziua ei merită să mergem puțin mai departe de tradiție sau de convenții.

Vă invităm așadar să descoperiți mai jos câteva dintre obiectele propuse pentru a fi dăruite unei femei importante din viața voastră cu ocazia aniversării ei de naștere.

2 Produs(e)

2 Produs(e)

Cadouri zi naștere femei - ce cadouri își doresc femeile de ziua lor?

Cadouri de ziua de nastere pentru femei, secrete pentru ei

Cui nu-i place sa mearga in insule? Iar daca insula = femeie, raspunsurile negative vor fi cu atat mai putine. Cu totii iubim muntii lor vulcanici, plajele goale si pesterile misterioase. Insa nimeni nu se gandeste cu adevarat ca insula, fiind atat de departe de continent (adica barbatul), isi guverneaza mica lume dupa alte legi. Aici pescuitul se face altfel, caci ele prefera alt tip de momeala cadouri pentru femei de ziua de nastere.

Citeste tot