0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cos.

+40 744 458 976L-V, 09:00 - 15:00

Product was successfully added to your shopping cart.

Cadouri zi naștere

Sunteți în căutarea inspirației? Ati ajuns în locul potrivit!

Uneori nu e deloc ușor să găsim acea idee de cadou cu "i" mare, mai ales dacă i-am mai oferit persoanei respective daruri de-a lungul timpului. De aceea e important să reflectăm puțin la tipul de relație pe care o avem împreună și la care sunt interesele sau pasiunile sale dintotdeauna... sau din ultimul timp.

Vă invităm să descoperiți pas cu pas cadourile din lista de mai jos printre care se află și cel potrivit persoanei pentru care ați ajuns aici, fie bărbat sau femeie, fie copil, tânăr, om matur sau în etate.

Nu exista produse care sa se potriveasca cu aceasta selectie

Cum alegem un obiect prin care să oferim o bucurie surprinzătoare?

Când urmăriți să faceți cuiva o surpriză cu ocazia zilei sale de naștere nu e ușor să găsiți acel lucru care va ieși în evidență din mulțimea de daruri.

Secretul este să alegeți un obiect care întărește relația - și chiar complicitatea - dintre voi. Adică să îi arătați că în timpul petrecut împreună sesizați micile schimbări din gusturile, stilul sau preocupările sale. De la an la an fiecare dintre noi evoluăm și ne dezvoltăm pe anumite planuri mai mult decât pe altele, în funcție de contextele și experiențele pe care le trăim.

La copii, evoluțiile sunt spectaculoase, iar la adolescenți devin uimitoare. Apoi, pe măsură ce înaintăm în vârstă, schimbările sunt mai compexe și mai greu de sesizat. Așadar, când dorim să oferim o bucurie cu ocazia aniversării de naștere, cel mai simplu este să îi arătăm că observăm aceste schimbări, și că îi încurajăm în explorarea pasiunilor lor.