0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cos.

+40 744 458 976L-V, 09:00 - 15:00

Product was successfully added to your shopping cart.

Confidentialitate si securitate

 • Politica iLUX privind confidentialitatea si securitatea

  Politica iLUX privind protectia datelor cu caracter personal descrie practicile noastre privind colectarea si folosirea acestor informatii pe site-ul www.ilux.ro. Prin utilizarea acestui site sau/si prin obtinerea oricarui produs sau serviciu prin intermediul acestui site iti exprimi acordul privind politica de colectare si utilizare a datelor prevazuta aici. Daca nu esti de acord cu politica noastra, te rugam sa nu folosesti site-ul nostru. iLUX garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic.

 • Ce informatii colectam iLUX colecteaza doua tipuri de informatii:

  In primul rand, colectam informatii personale de identificare. In general, in cadrul site-ului nostru sunt anumite formulare de inregistrare, formulare de comanda, astfel incat sa poti solicita cu usurinta informatii, produse si servicii de la noi. Aceste formulare necesita a fi completate cu datele tale personale (numele, adresa de e-mail, adresa de livrare, numar telefon, etc.). Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte.

  In al doilea rand, in situatia cand folosesti acest site pentru a cumpara un produs pe care-l trimiti cadou sau folosesti serviciul reminder gift (disponibil in curand), vom colecta informatii despre destinatarul cadoului sau potentialul destinatar al cadoului.

 • Cum folosim aceste informatii

  Informatiile personale pe care ni le furnizezi le folosim pentru a finaliza cu succes tranzactiile incepute de tine (precum vanzarea si livrarea produselor si serviciilor). De asemenea, facem apel la aceste informatii in situatiile in care se impune sa te contactam, sau in cazurile in care dorim sa ne asiguram ca esti pe deplin multumit de produsele si serviciile noastre sau pentru a afla ce putem face pentru ca tu sa fii multumit de serviciile noastre. Apoi, putem folosi aceste informatii, pentru a incepe o cercetare de marketing privind clientii si potentialii clienti.

  Uneori, poti primi informatii de la noi in legatura cu produsele si serviciile noi, ofertele speciale care credem ca ar prezenta interes pentru tine. Daca doresti sa nu mai primesti asemenea mesaje de la noi, te rugam sa urmezi procedura de dezabonare. Vezi politica de trimitere, abonare/dezabonare pentru newsleterele iLUX aici.

  Datele furnizate de catre clientii iLUX.ro sunt confidentiale si ne angajam sa nu furnizam aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizam strict pemtru desfasurarea relatiei dintre client si iLUX.ro.

  Datele dvs. personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

 • Cum poti sa actualizezi informatiile

  Daca esti inregistrat si ai un cont pe iLUX, iti poti actualiza adresa de livrare, datele de facturare, adresa de e-mail, numerele de telefon, accesand sectiunea “Contul meu” de pe orice pagina a site-ului.

 • Operator de date cu caracter personal

  iLUX este inregistrat ca operator de date cu caracter personal la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu numarul 20043.