0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cos.

+40 744 458 976L-V, 09:00 - 15:00

Product was successfully added to your shopping cart.
Despre iLUX.ro
Despre noi

Cauti un cadou deosebit?

Un cadou vorbeste despre tine, vorbeste in numele tau!

Fie ca daruiesti pentru a-ti arata aprecierea fata de persoana in cauza, sau recunostinta, prietenia ce va leaga, pentru a celebra un nou inceput sau pentru a spune multumesc unui prieten, coleg, sau pentru a memora succesele, pentru a marca anumite schimbari, pentru a incuraja pe cineva, sau pur si simplu pentru bucuria pe care vrei sa o primesti si sa o oferi impreuna cu un cadou, iLUX este alaturi de tine si te ajuta sa faci din momentul oferirii unui cadou un moment special, unic.

Misiunea iLUX.ro este de a face din cautarea si cumpararea unui cadou o experienta simpla si amuzanta. Prin colectia noastra unica de cadouri si prin procesul online de comanda usor si simplu, iti oferim o experienta de cumparare moderna si convenabila.


Navigarea pe iLUX

Credem ca pe iLUX poti gasi cu usurinta cadoul potrivit: ne-am straduit sa prezentam colectia noastra de cadouri, in functie de nevoile tale. Probabil cunosti persoana careia vrei sa-i faci cadoul sau ai vreo idee privind ce fel de cadou vrei sa-i oferi sau suma pe care vrei sa o cheltui pentru cadou. Am organizat cadourile in functie de categorii, destinatar sau eveniment, astfel ca incercam pe cat posibil sa facem din cautarea cadoului potrivit un proces simplu, interesant si amuzant.

Cumpararea unui cadou

Cumpararea unui cadou de pe iLUX presupune doar cativa pasi pe care sa-i urmezi. Dupa ce alegi cadoul, vei fi directionat spre procesul de finalizare al comenzii si apoi comanda iti va fi confirmata pe e-mail. Pentru mai multe detalii despre procesul de comanda, click aici.