0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cos.

+40 744 458 976L-V, 09:00 - 15:00

Product was successfully added to your shopping cart.

Butoni camasa

Alege eleganta si calitatea accesoriilor barbatesti Dalvey venite din misterioasa Scotie. 

Butonii de camasa de lux sunt o declaratie de stil pentru un barbat. Orice model ai alege - cu pietre semipretioase, simpli sau personalizati - butonii sunt un cadou pentru barbatii eleganti care se disting printr-o tinuta impecabila, pentru care o pereche de butoni este obligatorie.

Nu exista produse care sa se potriveasca cu aceasta selectie

Butonii de camasa – cadoul perfect pentru un barbat sofisticat

Rating: 4.9 /5 (31 voturi)

Butonii sunt un semn al elegantei. Faci o alegere inteleapta daca ai ales sa oferi cadou unui barbat o pereche de butoni de firma pe care ii va pastra cu grija. 

Butonii se aleg in functie de design si de gustul sarbatoritului. Alege intre butoni de camasa simpli sau cu pietre semi-pretioase de diferite culori, butoni cu doua fete sau cei personalizati. 

Desi un cadou practic, butonii pot capata valoare sentimentala, atunci cand sunt personalizati. Graveaza initialele pe butoni si vei impresiona prin cadoul atent selectat si individualizat. 

Ofera o pereche de butoni unui barbat elegant pe care vrei sa il impresionezi: fie viitorul mire, sotul, tatal sau un coleg de birou. 

Pentru un efect mai mare, ofera butonii de camasa intr-una din casetele speciale de butoni pentru depozitarea lor sau una care il va ajuta pe destinatar si in calatorii.

Butonii de camasa, secretul elegantei barbatesti

Stiai ca si in lumea afacerilor, in 7 din 10 cazuri, haina face pe om? Mai exact, in cazul unui concurs sau al unei licitatii pentru stabilirea unui nou colaborator, de cele mai multe ori este preferat barbatul care isi asorteaza butonii de camasa cu costumul.

Citeste tot