0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cos.

+40 744 458 976L-V, 09:00 - 15:00

Product was successfully added to your shopping cart.

Clipsuri si agrafe pentru bani

Clipsuri si agrafe pentru bani

Clipsurile sau agrafele pentru bani sunt un cadou practic pentru barbatii cu stil, care va face impresie datorita detaliilor pe care le comunica despre posesor, de a fi independent si nonconformist. Alege personalizarea prin gravura cu initialele, numele sau un mesaj scurt, pentru un plus de efect.

1 Produs(e)

1 Produs(e)

De ce si cui oferi cadou un clips de bani?

Rating: 4.6 /5 (91 voturi)

Sunt barbati care nu agreaza ideea unui portofel indesat pana la refuz in buzunarul pantalonilor lor stilati. Cadoul ideal pentru ei este un clips de bani, pe care il vor strecura cu mandrie in buzunarul lipit de corp.

Clipsul de bani il alegi tinand cont de functionalitate: poti opta intre un clips de bani simplu, clips de bani cu portcard, un portofel cu clips de bani, sau un clips de bani personalizat.

Retineti insa, money-clip-ul nu-si gaseste utilitatea decat daca este oferit unui barbat incantat de alternativa la portofelul din piele.

Desi un cadou practic, clipsul de bani se transforma intr-un dar cu valoare sentimentala daca este personalizat.

Clipsul de bani, alternativa moderna la portofel

Alo, domnu, v-au cazut niste bani din buzunar!? Ti s-a intamplat si tie probabil, sa fii cetateanul saritor care a alergat cu banii in mana dupa neatenti. Sau nu. Pentru ca pur si simplu i-ai gasit pe strada, cu niciun om in jur caruia sa-i atribui. Norocul celui care-i gaseste si ghinionul celui care-i pierde. Banii care zboara din buzunarele oamenilor sunt evenimente la ordinea zilei.

Citeste tot