0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cos.

+40 744 458 976L-V, 09:00 - 15:00

Product was successfully added to your shopping cart.

Port visit card

Din piele sau metalic, port visit card-ul este un cadou practic si stilat care va spune o poveste despre posesorul lui. Alege un port visit card de lux pentru oamenii de afaceri, care trebuie sa faca o buna prima impresie in business.

2 Produs(e)

2 Produs(e)

Port carti de vizita din piele, metalic sau personalizat?

Rating: 4.92 /5 (50 voturi)

O carte de vizita scoasa dintr-un portvizit inspira profesionalism si atentie pentru detalii, importanta in business atunci cand doresti sa inchei un parteneriat. 

Alege un port visit card din piele sau metalic. Avantajul celui metalic este ca poate fi personalizat. Alege un port carti de vizita personalizat, pentru un cadou prin care sa transmiti un mesaj sau unul cu valoare sentimentala. 

Un port cart de vizita este foarte binevenit pentru cei aflati la inceput de drum, care poate nu au reusit inca sa-si achizitioneze sau pentru cineva care-si schimba jobul sau pozitia in ierarhie. 

Port visit cardul este o alegere inteleapta pentru acela caruia ii este util: femei sau barbati care au legatura cu lumea afacerilor. O alternativa la port visit card sunt ceasurile sau accesoriile de birou.

Port visit cardul, mini-ghid de cumparare

Intalnirea anuala a celor mai importanti actionari. M-am dat peste cap luni de zile ca sa fiu primit pe lista de invitati. Ploua torential, dar nu conta, as fi facut orice ca sa ajung acolo si sa pot stabili un prim contact cu cei cu care imi doream sa fac afaceri. Era crucial pentru salvarea firmei mele.

Citeste tot