0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cos.

+40 744 458 976L-V, 09:00 - 15:00

Product was successfully added to your shopping cart.

Globuri cu joc

Globul interactiv - in interiorul caruia sunt inglobate diverse jocuri - este un cadou deosebit care poate fi folosit atat ca element de decor, cat si ca esenta a distractiei, prin jocurile pe care le ascunde in interior.

Nu exista produse care sa se potriveasca cu aceasta selectie

Glob interactiv cu jocuri: un cadou 2 in 1

Rating: 4.95 /5 (19 voturi)

Globul interactiv este un cadou simbolic, dar si util si distractiv care va oglindi gustul fin al posesorului.

 

Cum alegi globul si jocul potrivit?

Globul interactiv perfect pot fi selectat in functie de preferintele sarbatoritului pentru un joc anume, fie ruleta, fie joc de carti.

O alta modalitate de a alege un glob interactiv este dimensiunea acestuia: gasesti la noi pe site atat globuri mici, cat si globuri mari, atunci cand ocazia si statutul destinatarul o impun.

 

Daruieste un glob interactiv unei persoane active pentru a se bucura din plin de facilitatile acestuia. Globurile interactive le poti oferi si la birou, sefului sau unui coleg pentru a mai anima atmosfera de la serviciu, dar si in mediul de afaceri, partenerilor si colaboratorilor externi.

Jocurile trecutului, cadouri distractive in prezent

Viata = munca+joc. In afara de teoria relativitatii, Einstein a emis si aceasta ipoteza, ca viata nu inseamna nimic fara munca si distractie. Nu stim cat de mult se aplica afirmatia la inceputul anilor 1900, dar pentru omul modern are valoare de

Citeste tot