0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cos.

+40 744 458 976L-V, 09:00 - 17:00

Product was successfully added to your shopping cart.
Livrare si returnare
iLUX isi rezerva dreptul sa efectueze validarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea telefonica a clientilor. Validarea comenzilor are ca scop verificarea tututor datelor furnizate de dvs. Comanda va fi procesata doar dupa confirmarea telefonica a acestor date.
Unde livram?
In acest moment, produsele noastre se livreaza doar pe teritoriul Romaniei.

Pentru ca produsele sa ajunga la destinatie in timp util si in deplina siguranta, am apelat la serviciile unui curier rapid, FAN Courier care asigura livrarea produselor in Bucuresti si in toata tara.
Cat dureaza livrarea?
Produsele din stoc se livreaza:
  • prin curier urgent in 6h (doar pentru comenzile din Bucuresti plasate inainte de ora 12:00)
  • prin curier rapid in 24-48h (ATENTIE: comenzile plasate pana in ora 16.00 se livreaza a doua zi lucratoare; comenzile plasate vineri dupa ora 16.00 se livreaza marti)
  • cadourile pentru care se solicita serviciul de personalizare se vor livra in cca. 3-5 zile lucratoare.
Dupa ce iti vom confirma comanda pe e-mail, te vom tine la curent despre pasii de livrare pana in momentul in care coletul ajunge la tine. Accesand contul tau de aici, iti punem la dispozitie toate informatiile necesare, pentru ca tu sa stai linistit ca va ajunge la timp cadoul comandat.

*Nota:  Termenele de livrare din preajma sarbatorilor (Craciun, Paste, Valentine`s Day), se pot abate de la regula normala de mai sus.

Cat costa livrarea?
Livrarea produselor este GRATUITA pentru comenzile care depasesc 100 lei (TVA inclus) si se face in termen de 24-48h. Daca se solicita livrarea prin curier urgent (doar pentru Bucuresti), gratuitatea nu se aplica.

Pentru comenzile sub 100 lei, costul livrarii se diferentiaza in functie de localitate:
  • Bucuresti, prin curier rapid (24-48h) - 12 lei / prin curier urgent (6h) - 18 lei (ATENTIE! doar pentru comenzi plasate inainte de ora 12:00)
  • In tara, prin curier rapid (24-48h) - 15 lei
 
Garantia iLUX de retunare
Depunem eforturi zilnice sa va oferim cele mai bune produse, cele mai calitative servicii pentru ca fiecare client care cumpara cadouri de la noi sa fie multumit. Daca, oricare ar fi motivul, nu esti deplin multumit de produs, te rugam sa ne contactezi, si noi iti vom returna banii.

Prevedere legala:

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea
 
Consumatorul nu poate denunta unilateral contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid. Nu se accepta pentru returnare produsele purtate sau care prezinta modificari fizice, ambalaje deteriorate etc. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.

Produsele returnate vor fi ridicate de către servicul de curierat, taxa fiind reținută din suma facturii de returnare. Articolele oferite ca set, se vor returna în întregime. Pentru a grăbi procesul de returnare, clientul poate folosi documentul pregătit pentru returnare care se poate downloada aici. iLUX.ro poate refuza acceptarea bunurilor returnate atunci când acestea sunt modificate (sunt incomplete, uzate sau defecte) cu excepția cazurilor când modificarea a fost necesară în cursul normal al activității (printre care se numără: încercarea/ verificarea produselor). În cazul rezilierii contractului, acesta este considerat ca nul și neavenit.

Conditii de returnare si pasii de urmat
Prin urmare, clientii iLUX pot returna produsele cumparate, in ambalajul lor original, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Cheltuielile de returnare ale produselor sunt suportate de catre client, iar returnarea se face cu acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. iLUX iti va inapoia banii in termen de 30 zile de la data denuntarii in scris a contractului.

ATENTIE!
  • Doar produsele pentru care nu ati solicitat serviciul de personalizare se pot returna, cu exceptia cazului in care sunt defecte.
Pentru a proceda la returnarea produselor, va rugam sa urmati pasii de mai jos:
1. Impacheteaza produsul in ambalajul lui original
2. Obtine un cod de returnare, trimitandu-ne un mail la: client [at] ilux.ro sau completaza formularul de contact
3. Insereaza codul de retunare in adresa, pe colet, astfel:
Destinatar:
iLUX.ro (GENERAL PROMO SRL)
cod retunare
Telefon: 0744.45.89.76

Returnarea se va face cu acelasi serviciu de curierat cu care s-a livrat produsul si recomandam sa pastrati scrisoarea de transport (AWB-ul). Nu raspundem de bunurile deteriorate sau pierdute in timpul transportului.