#MaiMultăBucurie la preț mai mic! 5% REDUCERE la orice produs achiziționat din showroom!


0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cos.

+40 744 458 976L-V, 09:00 - 17:00

Product was successfully added to your shopping cart.

Oferă în stilul tău daruri ce duc povestea mai departe!

Lumina și căldura soarelui împreună cu mirosul teilor și al trandafirilor fac din luna iunie perioada ideală de stat pe-afară. Luna poartă numele zeiței Juno, protectoarea femeilor în toate aspectele vieții, dar mai ales a căsniciilor și a maternității, favorizând așadar petrecerile de cununie/ căsătorie.

Celor ce doresc să înlocuiască balcanicul plic cu bani cu un cadou elegant și generos prin care să își arate respectul față de miri sau nași iLUX le oferă acum inspirație din plin.

#PrimesteCuBucurie și #DaruesteCuBucurie #DaruiesteInStilulTau


7 Produs(e)

7 Produs(e)

Ce fel de mesaje sunt potrivite pentru a însoți un cadou de nuntă sau de cununie?

Fiecare cuplu este unic în felul său, iar cadoul oferit trebuie ales astfel încât să le fie un accesoriu potrivit pentru a le duce povestea mai departe. Așadar mesajul de însoțire al darului este un mod simplu și respectuos de a vă identifica din noianul de daruri primite de gazde. Noi v-am pregătit câteva mesaje care ar putea să însoțească unele obiecte din oferta iLUX potrivite a fi dăruite unui cuplu drag cu ocazia oficializării relației lor. Am adăugat și puțină inspirație pentru ce ați putea transmite sau ura nașilor fără de care un astfel de eveniment nu ar fi posibil. Vă invităm așadar să vă inspirați de aici și să duceți personalizarea chiar mai aproape de relația pe care o aveți destinatarii cadoului.

Citeste tot